Кафедра педагогіки боролися за звання найспортивнішого колективу факультету

17 лютого 2018, 14:07

П’ятниця 16 лютого запам’ятається усьому викладацькому колективу гуманітарно-педагогічного факультету, адже пройшла вона під знаком Дня фізичного здоров’я. Ідея його започаткування невипадкова. І на це декілька причин. По-перше, це реалізація концепції створеного на базі університету Центру духовного відродження та оздоровлення людини і довкілля.  А ще – кожен педагог і вихователь має бути взірцем для своїх студентів у піклуванні про власне здоров’я та рухову активність. Останньої, не буду кривити душею, через різні і об’єктивні, і суб’єктивні причини ой як не вистачає. 

Отож, під вечір  в ігровій залі та інших тренувальних приміщеннях спотркомплексу НУБіП викладачі усіх кафедр факультету та представники його адміністрації на чолі з деканом Василем Шинкаруком боролися за звання найспортивнішого колективу, вправляючись у чотирьох видах: дартс, шашки, баскетбол і настільний теніс. Окрім того, на завідувачів кафедр чекало окреме змагання – вони мали продемонструвати точність попадання баскетбольним м’ячем у корзину з різних відстаней. Передували цьому фізкультвітання від декана Василя Шинкарука та директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталія Коваленка. А після – кожна кафедра озвучила свій девіз і цим дала зрозуміти суперникам: боротьба буде серйозною. 
 
І справді. Кожен учасник змагань викладався на всі 100% і вболівав за свою кафедру. Найбільше хвилювань концентрувалося навколо таблиці результатів, де висвітлювалися  бали. 
 

Та настав час підбивати підсумки. В загальнокомандному заліку беззаперечну першість здобула кафедра фізичного виховання. Друге і третє місця розділили між собою кафедра соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті і кафедра філософії відповідно. Переможців нагороджено відзнаками та подарунками. Однак з огляду на отримані кожним учасником масу позитивних  емоцій від самих змагань, спілкування один з одним, переможених сьогодні не було.

 

Тож не залишається сумнівів, що вдало апробована ідея стане славною традицією факультету. А фотозвіт Тараса Малаховського ще раз підтверджує, що День фізичного здоров’я гуманітарії провели на славу.

Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook