Студентка НУБіП Євгенія Дошка - кращий студент міста Києва!

9 лютого 2018 року

     8 лютого на базі НУБіП України за підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва».

     У конкурсній програмі брали участь п’ять фіналістів-студентів ТОПових вищів України – Національного університету біоресурсів і природокористування, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» ім. І. Сікорського, Національного університету харчових технологій та Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

     Фінал нараховував п’ять етапів. У першому учасники представляли себе у формі відео візитки, де показали креативність та професіоналізм у вмінні створення роликів, акторського мистецтва, режисури та іншого. Другий – конкурс талантів, в якому учасники виявились багатогранними: різножанрові танці, спів (наша учасниця виступила акапельно і з авторським віршем), stand-up і навіть мюзикл. У третьому конкурсі члени журі задавали питання фіналістам, а ті, в свою чергу, повинні були показати себе майстрами експромту та відповідати не тільки правильно та змістовно, але й креативно і з гумором. У четвертому конкурсі – «Кращий день із мого студентського життя» – учасники у оригінальний спосіб мали представити всі казуси та гумор студентського життя, творчий протест щодо проблем студентського буття та соціально-економічної, політичної ситуації в країні. І наостанок, мабуть, найголовніший конкурс – «Кращий студент – соціально відповідальний студент», де учасники презентували власні соціальні проекти та кроки, вже зроблені для їхньої реалізації.

     Доки журі підраховували бали, публіку розігрівали переможці конкурсу «Краса НУБіП» – «Містер НУБіП» Максим Паламарчук та «Містер глядацьких симпатій» Ярослав Костенко.

 

 

А тепер про результати.

 

 

     Звання «Кращий студент міста Києва» (комплексна характеристика) цілком заслужено виборола представниця НУБіП – голова студентської організації юридичного факультету другокурсниця (за сумісництвом ще й віце-міс Голосіївського району) Євгенія Дошка.

     Студент факультету інформаційних технологій Андрій Петлицький посів перше місце у номінації «Кращий студент – медійник Києва», випередивши представницю Київської політехніки, а Захар Ляшук з механіко-технологічного факультету друге місце в номінації «Кращий студент – спортсмен Києва».

 

     Молоді представники нашого університету знову показали високі результати, довели, що вони – найкращі! Що й стало справжнім подарунком до дня народження ректора Станіслава Ніколаєнка.

Катерина Довгань,
начальник відділу виховної роботи
і студентських справ


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook