Авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови» завершився

1 лютого 2018 року

     31 січня 2018 року завершився авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови», розроблений та проведений завідувачами кафедр романо-германських мов і перекладу Олександром Малихіним та англійської філології Наталією Арістовою.

     З 23 по 31 січня 2018 р. завідувачі кафедр, викладачі та аспіранти факультетів ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, гуманітарно-педагогічного, економічного та агробіологічного пройшли інтенсивний курс навчання англійської мови. Автори тренінгу застосовували різноманітні інтерактивні методи роботи, спрямовані на удосконалення вмінь учасників вільно висловлювати власні думки у монологічному, діалогічному усному та писемному мовленні.

 

     Наприкінці роботи тренінгу викладачі пройшли пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою, що дало їм можливість ознайомитися з методикою складання іспитів для отримання міжнародних сертифікатів на знання англійської мови. Всі учасники отримали відповідні сертифікати та відзначили високий рівень професіоналізму викладання, доступність викладу, дружню атмосферу, інформаційність та актуальність тренінгу.

Ірина Гриценко,
старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook