Завершення роботи авторського тренінгу «Інтенсивне навчання англійської мови»

1 лютого 2018 року

31січня 2018 року завершився авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови», розроблений та проведений доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри романо-германських мов і перекладу Малихіним О. В. та доктором педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри англійської філології Арістовою Н. О.


З 23 по 31 січня 2018 р. завідувачі кафедр, викладачі та аспіранти факультетів ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, гуманітарно-педагогічного, економічного та агробіологічного пройшли інтенсивний курс навчання англійської мови. Автори тренінгу застосовували різноманітні інтерактивні методи роботи, спрямовані на удосконалення вмінь учасників вільно висловлювати власні думки у монологічному, діалогічному усному та писемному мовленні.

 


Наприкінці роботи тренінгу викладачі пройшли пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою, що дало їм можливість ознайомитися з методикою складання іспитів для отримання міжнародних сертифікатів на знання англійської мови.

Всім, хто приймав участь у роботі авторського тренінгу були вручені сертифікати учасників. Наостанок учасники висловили слова подяки організаторам і відзначили високий рівень їх професіоналізму, доступність викладу матеріалу, дружню атмосферу, інформаційність та актуальність тренінгу.

Старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу
Гриценко І. С.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook