Зусилля кафедри на профорієнтаційну роботу!

29 січня 2018 року

29 січня 2017 р. доцентом кафедри теорії та історії держави і права Людмилою Протосавіцькою була проведена профорієнтаційна робота серед учнів 11-х класів КЗ КОР Фастівського ліцею-інтернату.


Свою бесіду з майбутніми студентами викладач розпочала з розповіді про НУБіП як один з провідних вузів України, який входить до трійки кращих в Києві. Основна увага розповіді була приділена юридичному факультету. Учням було роздано буклети з яких вони могли почерпнути детальну інформацію про умови вступу в НУБіП в 2018 р.


Майбутнім абітурієнтам було повідомлено про наявність підготовчих курсів в університеті та можливість пройти військову підготовку; про прохідний бал; конкурсний відбір; про дозвіл одночасного подання документів на декілька спеціальностей в межах одного вишу; про збереження квоти державного замовлення у цьому році. Школярів проінформували про можливості проживання студентів в гуртожитку. Також викладач звернула увагу на те де можна дізнатися детальніше про навчальний заклад у Інтернет-мережі.

Майбутнім абітурієнтам- учням двох 11-х класів ліцею-інтернату було репрезентовано презентацію про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення іноземних мов, насичене спортивне та культурне життя студентства.


Увагу учнів було акцентовано на тому, що НУБіП України є одним з найпрестижніших аграрних сільськогосподарських вищих навчальних закладів нашої Батьківщини. Учні погодилися з тим, що в даний час на ринку праці відчувається нестача висококваліфікованих працівників саме у сільськогосподарській сфері.

Після проведеної профорієнтаційної бесіди декілька учнів виявили бажання порадитися з батьками та зв’язатися з приймальною комісією НУБіП України. Цьогорічних випускників було запрошено на Дні відкритих дверей НУБіП України та юридичного факультету.

 

Людмила Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історії

держави і права НУБіП України

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook