Збори трудового колективу Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого затвердили звіт директора Володимира Глови

20 січня 2018 року

     У Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є. Храпливого відбулися збори трудового колективу щодо підсумків роботи за 2017 рік та визначення основних завдань на 2018 рік.

     Про діяльність колективу та основні завдання на 2018 рік доповідав директор коледжу Володимир Глова. У своєму звіті він розкрив суть роботи навчального закладу за 2017 рік, підвів підсумки навчальної, науково-дослідної, виховної роботи, навчально-виробничої, інноваційної та міжнародної діяльності розвитку навчально-лабораторної бази коледжу.

     У виступі було представлено також конкретні завдання по всіх напрямах роботи, які слід реалізувати у 2018 році, для того, щоб коледж зміг бути конкурентноздатним на ринку освітніх послуг, які були підтримані колективом.

    В обговоренні взяли участь заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк, вихователь гуртожитку Галина Посконюк, керівник фізичного виховання Василь Токарчук, заввідділом практичної підготовки Ольга Слободян.

     Голова профспілки коледжу Ігор Книш представив звіт профспілкового комітету профспілки працівників за роботу в 2017 році.

     Про доходи та видатки профспілкової організації коледжу прозвітувала бухгалтер профспілки Олександра Яремчук.

     В цілому роботу колективу та директора коледжу Володимира Глови у 2017 році схвалено.
    Учасники зборів обрали директора коледжу Володимира Глову та голову профспілкового комітету працівників коледжу Ігора Книша делегатами на університетську конференцію трудового колективу.

Костур І.В.,
секретар педагогічного кабінету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook