Збори трудового колективу УЛЯБП АПК: сьогодення та перспективи

20 січня 2018 року

     19 січня відбулись збори трудового колективу Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК, на яких було розглянуто: звіт голови профбюро лабораторії Колесникової Т. та проект пропозицій до колективного договору; звіт директора УЛЯБП АПК Ушкалова В.О. про результати діяльності лабораторії у 2017 році; обрання делегатів на участь у конференції трудового колективу НУБіП України.

     По першому питанню виступала голова профбюро лабораторії Колесникова Тетяна Петрівна. Було представлено основні результати роботи та виконання колективного договору за 2017 рік. Детально наведено інформацію стосовно використання профспілкових коштів, окреслено коло основних проблем та намічено шляхи їх вирішення. Досить широко обговорено пропозиції до колективного договору.

     Валерій Олександрович Ушкалов у своєму виступі детально висвітив основні здобутки колективу у 2017 році та виклики сьогодення. Зокрема було висвітлено фінансовий стан лабораторії за минулий рік (заробітня плата, основні надходження та видатки, стан закупівель, тощо), детально висвітлено та охарактеризовано випробувальну роботу по підрозділам, представлено грантову активність лабораторії та перспективи розвитку наукової роботи, докладно проаналізовано стан лабораторних корпусів та роботу технічного персоналу. Наголошено на основних проблемах стосовно фінансового забезпечення роботи лабораторії, розміру заробітної плати, терміну чергової річної відпустки для співробітників лабораторії та надбавки за шкідливі умови праці і роботу з студентами. В обговорені взяли участь Волощук Н.М. і Зємцова О.В.

     Після обговорення і схвалення виступу директора Тетяна Петрівна Колесникова продовжила вести збори. Почергово від кожного підрозділу лабораторії співробітники подавали пропозиції та зауваження до колективного договору, а також стосовно делегатів на конференцію трудового колективу НУБіП України. Виступали Сисолятін С.В., Білоцерківець Т.І., Іщенко Л.М., Волощук Н.М., Нагорний В.П., Зємцова О.В., Домненко І.В.
     За рішенням зборів делегатами обрано Самкову О.П. та Колесникову Т.П., а також затверджено пропозиції до колективного договору між адміністрацією та працівниками НУБіП України.

Т.П. Колесникова,
голова профбюро УЛЯБП АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook