Методичний семінар для науково-педагогічних працівників інституту

15 січня 2018 року

IMG 2263Активна пізнавальна робота відбулася в Бережанському агротехнічному інституті в рамках проведення методичного семінару «Інноваційні підходи в навчальному процесі».

Із вступним словом на семінарі виступила заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи доцент Стефанія Білик.


Слухачам семінару презентувалась доповідь доцента Ольги Макух про дуальну систему професійної освіти і навчання на прикладі Польщі та Німеччини.

IMG 2266

Доцент Світлана Пилипишин ознайомила учасників семінару з особливостями освітніх процесів в аграрних університетах і системою дуального навчання на підприємствах та фермерських господарствах Німеччини та Франції. Цікавим доповненням слугували фоторепортажі з ремісничої палати та кооперативів Німеччини.

IMG 2270

Освітні технології навчання представлені на семінарі через досвід стажування в США. Змістовний інформаційних матеріал про організацію навчання, наукову та практичну підготовку продемонструвала к.е.н., старший викладач кафедри економічного аналізу і статистики НУБіП України Леся Воляк. Програма міжнародного стажування, особливості сільськогосподарської галузі країни викликали жваве обговорення серед науково-педагогічних працівників.IMG 2275

Моніторинг діяльності в комп’ютерних мережах, активність користувачів сайтом ВУЗу висвітлив доцент Володимир Качурівський.

IMG 2283

Завідувач навчального відділу доцент Галина Христенко представила присутнім інформацію про нові зміни і доповнення в методичній роботі інституту.

IMG 2290

Навчальний відділ інституту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook