Співпраця інституту з ТзОВ «Жива Земля Потутори»

5 січня 2018 року

Один з найважливіших елементів навчального процесу –це практична підготовка студентів. Викладачі кафедри екології, охорони навколишнього середовища і збалансованого природокористування відвідали ТзОВ «Жива Земля Потутори», основною метою якого є зберегти землю здоровою, застосовуючи біологічні способи обробітку ґрунту, відновити його родючість, забезпечити позитивний вплив на здоров'я людей, тварин і рослин.

Підприємство сертифіковане  з 2007 року, за стандартами ЄСТОВ  «Органік стандарт Україна». Господарство проводить демонстраційні семінари, дегустації власної продукції. Господарство планує  проводити навчання, майстер-класи. Займаються там вирощуванням зернових (пшениця, ячмінь, овес), зернобобових культур (вика яра, боби кормові), овочів, пряно смакових культур, збирання трав та переробка на приправи та чаї. Термін Organicfood ("екологічно чисті" або "органічні" продукти), за кордоном застосовують до продуктів, вирощених за нормативами "Загальноєвропейської угоди з органічного виробництва сільськогосподарської продукції". Щоб кінцевий продукт одержав статус органічного, треба, аби були дотримані органічні методи землеробства і тваринництва, інгредієнти і технологічний процес.

В рамках якісної практичної підготовки фахівців екологів між кафедрою екології, охорони навколишнього середовища і збалансованого природокористування і ТзОВ «Жива Земля Потутори» підписано договір про створення філії кафедри на даному підприємстві. Завдяки такій співпраці, студенти матимуть можливість застосувати набуті теоретичні знання безпосередньо на виробництві.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook