Магістр ветеринарної медицини Юлія Момотюк: НУБіП дає такі знання, вміння і якості, які дозволять реалізуватися у професійному плані

12 січня 2018 року

     Цілеспрямована, амбітна, відповідальна, з лідерськими якостями – такою є випускниця магістратури факультету ветеринарної медицини Юлія Момотюк. Про її враження від навчання в НУБіП – наступна розмова.

— Чому обрала НУБіП і як вступала?
     — Закінчивши школу, я з невпевненістю й острахом стояла на порозі дорослого життя. І хоч з майбутньою професією визначилася заздалегідь, але, побачивши величезну кількість вишів, трохи розгубилася. У результаті тривалих роздумів вступила в НУБіП і не помилилася зі своїм вибором. Адже університет має четвертий рівень акредитації, що означає його високий статус та надання можливості отримання диплому магістра. Вагомими аргументами на користь обраного вишу є ще й високий рівень організації навчального процесу, міжнародна співпраця, партнерство з міжнародними фірмами і, звичайно, активне студентське життя, регулярне проведення різноманітних творчих заходів та конференцій.
     Слід зазначити, що чимало випускників університету працюють за кордоном. Отже, НУБіП України – це саме той шлях, який треба обрати, якщо ти хочеш відчути справжній дух життя там, з іншого боку. Тут усе можливо, тут усе залежить тільки від тебе!

— Чим запам'яталося навчання в університеті?
     — Саме під час навчання у виші по-справжньому розумієш, що потрібно бути відповідальним, пунктуальним, поважати один одного і налагоджувати добрі стосунки зі студентами та викладачами, працювати в команді. Усе це допомагає реалізуватися в професійному середовищі.

— Де плануєш працевлаштуватися після закінчення університету?
     — Поки що не знаю, однак, переконана, з цим проблем не буде. У мене достатньо великий багаж знань і вмінь, маю мрію, ціль та амбіції, вмію визначати пріоритети. І все це заслуга мого університету і моїх викладачів.

— Що, на твою думку, потрібно зробити під час навчання в університеті, аби стати успішною людиною?
     — Колись Махатма Ганді сказав: «Живи, ніби завтра, учись, ніби житимеш вічно». Університет – чудовий «мотиватор», тому що він змушує діяти, боротися і щоразу доводити право на утвердження власної особистості. Тож, щоби стати успішною людиною, потрібно брати від кожного нового дня все, що він готує, використовувати свій час якомога продуктивніше, вчитися нового і згадувати відоме, удосконалюватися як особистість і формувати в собі професіонала.

Розмовляв Василь Данілов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook