Керівництво Профспілки працівників агропромислового комплексу України висловило подяку університету за співпрацю

4 січня 2018 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка за підписом голови Професійної спілки працівників агропромислового комплексу України Ігоря Сопелкіна.

     У ньому висловлюється повага і вдячність університетові та особисто ректорові за колосальний внесок у формування національної наукової бази та підготовку висококваліфікованих фахівців для вітчизняного аграрного сектору економіки.
    Відзначений тривалий конструктивний соціальний діалог керівництва НУБіП з первинними профспілковими організаціями викладачів і студентів університету, який дозволяє вирішувати численні соціальні та трудові питання, підтримувати позитивну атмосферу в колективах.

       Визначальною подією продуктивної співпраці Професійної спілки працівників агропромислового комплексу України і НУБіП визнано проведення на базі університету міжнародної науково-практичної конференції «Земельна реформа. Забезпечення сталого використання земельних ресурсів та розвиток сільських територій. Дотримання фундаментальних трудових і соціальних прав селян і найманих працівників». Ігор Сопелкін висловив сподівання, що така співпраця набуватиме все більшої ваги у вирішенні соціально-економічних і трудових питань в агропромисловому комплексі та розвитку українського села.

Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook