Випускник Андрій Гурин: завдяки навчанню в магістратурі НУБіП, маю престижну роботу

3 січня 2018 року

     Випускник магістратури економічного факультету Андрій Гурин – ще один із багатьох прикладів успішних студентів, які ще під час навчання працевлаштувалися за фахом. Звичайно, це все стало можливим, завдяки ґрунтовним знанням і вмінням, які їм передають викладачі нашого університету. Усі деталі читайте нижче.

— Чому обрав магістратуру НУБіП?
     — Після закінчення школи навчався в Боярському коледжі екології і природних ресурсів на оцінювача експерта. Вибір магістратури був однозначний – НУБіП: чудове місце розташування, широкий вибір спеціальностей і гарні можливості для самореалізації та працевлаштування потім.

— Чим запам'яталося навчання в університеті?
     — Зустрів багато хороших друзів та викладачів, загалом враження від викладацького та студентського складу університету позитивне. Тут дуже багато здібних студентів та професійних викладачів, a саме викладачі кафедри фінансів, де я опановував свою спеціальність. Також приємним бонусом була участь у науковому гуртку «Інвестор». Завдяки цьому, отримав ґрунтовні поглиблені знання з питань використання фінансових інструментів для залучення інвестицій та участь у міжнародних та всеукраїнських студентських конференціях.

— Де плануєш працевлаштуватися?
     — Наразі я вже працевлаштований за спеціальністю, працюю в аграрній сфері в компанії «Українські рисові системи груп» на посаді фінансиста-економіста. Знайшов роботу під час навчання в університеті за рекомендацією керівника магістерської Скрипник Г.О. Своєю роботою та обраною спеціальністю дуже задоволений.

— Що, на твою думку, потрібно зробити під час навчання в університеті, аби стати успішною людиною?
     — Надзвичайно важливо виділяти час на особистісний розвиток шляхом читання художніх та профільних книг, а також книг із психології. Адже під час роботи на це буде мало часу, а особисті якості людини на роботі та в житті загалом ціняться набагато більше, ніж набір професійних знань. Також потрібно не забувати про вивчення іноземних мов.

Розмовляв Анатолій Діброва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook