Студентська організація вітає з прийдешнім 2018 роком!

31 грудня 2017 року

 Від імені всієї студентської організації університету сердечно вітаю Вас з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим! 

 
Ми проводжаємо рік, який чимало нам приніс, та стоїмо на порозі нового, і сто двадцятої річниці нашого вишу. Я хочу побажати кожному студенту нових звершень, досягнень найвищих цілей. Якщо ви хотіли почати з понеділка, з наступного тижня чи місяця, то цей час настав! Дійте і не зволікайте! Ви зараз саме в тому місці і віці, коли можете і повинні діяти! Навчайтесь, вивчайте мови, подорожуйте і будьте активними! Насичуйте своє життя і проживайте його на максимум!
 
Для нас був дуже плідним 2017 рік! Це безліч проведених заходів, конкурсів і акцій, зустрічей, злетів і проектів: ХІХ Зліт лідерів аграрної освіти, в якому взяли участь не лише українські студенти, Студентська Агро-республіка впродовж 4-х днів на дослідницькій базі у Дзвінковому, Благодійна акція «Подаруй надію», День студента на ВДНХ, участь в проекті «Бюджет участі», в якому проект нашого студента став одним із лідерів серед малих київських проектів, спортивні досягнення наших команд на рівні Києва та України. І це лише частина зробленого і пройденого! Лишається сказати лише те, що наступний рік буде ще більш яскравим та насиченим, тож до нових звершень! З Новим роком, НУБіП!
 
Катерина Дювенжи,
голова Студентської організації НУБіП України
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook