Визначилися переможці I-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Економіка сільського господарства та АПК» та «Туризм»

1 січня 2018 року

    В навчально-науковому інституті післядипломної освіти пройшов I-етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних дисциплін за спеціальністю «Економіка сільського господарства та АПК» та «Туризм».

     На розгляд конкурсної комісії було подано вісім конкурсних робіт.

                                                                                                                                   

     Андросович Оксана, студентка 3 року скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності «Облік і аудит» представила «Інформаційно-консультаційне забезпечення виробництва екологічної продукції».

     Скляр Даша, студентка 3 року скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності «Облік і аудит» - «Інформаційно-консультаційне забезпечення сільськогосподарського підприємства».

     Лемеш Ярослава, студентка 3 року скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності «Облік і аудит» - «Електронне дорадництво як інструмент підвищення конкурентноздатності сільськогосподарських підприємств в ринкових умовах».

     Лукіянчук Яна, студентка 3 року скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності «Облік і аудит» - «Harvest Diary як інструмент підвищення агрономічної освіченості населення».

     Очкас Катерина, студентка 3 року скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності «Облік і аудит» - «Розвиток дорадчої діяльності в аграрній сфері економіки».

     Мороз Олеся, студентка 3 року скороченого терміну навчання економічного факультету спеціальності «Облік і аудит» - «Консультаційне забезпечення з питань управління маркетинговими дослідженнями ринку сільськогосподарських послуг України».

     Парова Єлизавета, студентка 2 курсу ННІ післядипломної освіти за спеціальністю «Туризм» - "Інтерактивний туризм в умовах глобального потепління".

     Констандов Давід, студент 2 курсу ННІ післядипломної освіти за спеціальністю «Туризм» - "Зелений туризм як пріоритетний напрям розвитку сільських територій України".
     Після заслуховування доповідей студентів-учасників конкурсу комісією було відібрано три роботи для участі в ІІ етапі конкурсу, який відбудеться в березні 2018 року в м. Камянець-Подільський на базі Подільського державного аграрно-технічного університету зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК».
     Переможцями І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК» стали Андросович Оксана, Лемеш Ярослава, Лукіянчук Яна.
     Робоча комісія прийняла рішення рекомендувати конкурсній комісії НУБіП України одну роботу Парової Єлизавети для участі в ІІ етапі конкурсу, який відбудеться в березні 2018 року в м. Харків на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця за спеціальністю «Туризм».


Вітаємо переможців та бажаємо подальшого успішного проходження у другому етапі!

Тетяна Кальна-Дубінюк

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook