Фестиваль новорічних традицій

28 грудня 2017 року

24 грудня в читальному залі гуртожитку № 9 для іноземних громадян та студентів-інозмеців відбувся Новорічний вечір. "Фестиваль новорічних традицій" – це захід, що збагачує уявлення про новорічні розваги, страви та національні традиції святкування Нового року.
У ньому взяли участь студенти з різних країн світу: Азербайджану, Гани, Йорданії, Камеруну, Нігерії, Конго, Палистини, Туркменістану.

З теплими привітаннями та побажаннями успіхів, здійснення мрій, добра та миру до гостей звернулися заступник директора Навчально-наукового центру міжнародної діяльності Володимир Афанасенко та доцент кафедри соціальної роботи та психології Лариса Афанасенко.

Студенти-іноземці вперше вітали один одного з прийдешнім Новим 2018 роком, знайомились з історією та українськими традиціями його святкування, виконували українські пісні, брали активну участь у новорічних конкурсах, а також демонстрували свої національні пісні, танці та пригощали традиційними новорічними стравами. Гостям свята вручили новорічні сувеніри. В залі панувала дружня, життєрадісна і, навіть, у дечому казкова атмосфера.

Усі присутні отримали безліч позитивних емоцій від спілкування, відкрили для себе інші культури та ділилися враженнями від почутого.

Дякуємо за підтримку в проведенні Новорічного заходу коменданта гуртожитку №9 Кулаєць Зиновію Йосиповичу.

 

Директор ННЦ міжнародної діяльності

О.Лабенко.
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook