Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшли успішний захист магістерських дипломних робіт у Варшавському університеті наук про життя

14 грудня 2017 року

У Варшаві 14 грудня 2017 року відбувся захист 3-х дипломних магістерських робіт студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, що навчались за програмою подвійних дипломів з Варшавським університетом наук про життя.

Цього року студенти Кордик Євген, Передерій Вадим і Галицький Владислав продемонстрували високі знання, представивши прекрасні дипломні роботи. За результатами навчання вони отримають два дипломи – SGGW (Польща, Варшава) і НУБіП України. До речі, програмі подвійних дипломів у 2017 році виповнилось 5 років!

Дякуємо нашим колегам із Варшави (SGGW) - декану Томашу Нуреку, керівникам робіт від польської сторони - завідувачу кафедри Анджею Хоховскі, викладачам Міхалу Автонюку, Адаму Святоховскі і керівникам від НУБіП України - Валерію Горобцю, Володимиру Решетюку і Володимиру Козирському.

     

В 2017 році на програму подвійних дипломів зараховані і проходять навчання у Варшаві студенти нашого інституту – Владислав Красношапка, Софія Бідненко і Олександр Обухівський. Перші іспити складено на «відмінно». Так тримати!

 

Семен Волошин,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook