Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами і програмами»

12 грудня 2017 року
кафедра економічної теорії
Запрошуємо студентів  НУБіП України взяти участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робітзі спеціальності «Управління проектами і програмами», який буде проходити в СНУ імені Лесі Українки у лютому – квітні 2018 р.

Передбачається робота секцій:
  1. Управління та адміністрування.
  2. Інформаційні технології.
З повагою, Оргкомітет.

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10.10.2017 р. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами і програмами»

 

Запрошуємо студентів Вашого навчального закладу взяти участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу, який буде проходити в СНУ імені Лесі Українки у лютому – квітні 2018 р.

Передбачається робота секцій:

1.   Управління та адміністрування.

2.   Інформаційні технології.

Учасники конкурсу

У Конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці, що навчаються у цих навчальних закладах

Умови та порядок проведення конкурсу

На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів (не більше 2 авторів) з актуальних проблем у галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які є пошуковими за своїм характером, впроваджені у виробництво або застосовані у навчальному процесі, що не мають відзнак НАН України та органів державної влади.

Наукові роботи студентів, які є тематичним продовженням робіт, поданих на Конкурс у попередні роки, розглядаються за умови наявності в них не більше 25% наукового матеріалу з попередньої роботи.

На конкурс від ВНЗ подаються не більше трьох кращих наукових робіт – переможців І туру.  

Термін відправки робіт – до 15 лютого 2018 р. (за поштовим штемпелем). 

Роботи надсилати за адресою:

43000, м. Луцьк, проспект Волі, 13, навчальний корпус А, СНУ імені Лесі Українки, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами, галузева конкурсна комісія зі спеціальності «Управління проектами і програмами».

Наукові роботи подані на конкурс не повертаються.

Другий тур Конкурсу проводиться у два етапи:

перший етап - заочний (рецензування робіт);

другий етап - очний (науково-практична конференція).

Протягом першого етапу галузева конкурсна комісія розглядає подані наукові роботи та передає їх на рецензування. Наукові роботи не подаються на рецензування до вищих навчальних закладів, у яких навчаються їх автори.

Галузева конкурсна комісія на своєму засіданні (за наявності не менше 2/3 її складу) на підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт більшістю голосів приймає рішення щодо визначення кращих наукових робіт. За рівної кількості голосів членів конкурсної комісії голос голови є вирішальним.

Авторам кращих наукових робіт галузева конкурсна комісія надсилає запрошення для участі у підсумковій науково-практичній конференції (не пізніше ніж за два тижні до дати її проведення) для наукової доповіді та захисту роботи.

Після проведення науково-практичної конференції галузева комісія приймає рішення про визначення претендентів на нагородження дипломами Міністерства освіти і науки України.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook