Студентський науковий гурток "Іхтіологічний"

Керівник гуртка: доцент:
Шевченко Петро Григорович

кандидат біологічних наук, почесний професор

 

        Керівник гуртка:  Макаренко Аліна Анатоліївна

                                                              Старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології

 

 

 

«Іхтіологічний» гурток створено з метою пізнання та поглиблення знань про рибу як живий організм у всій різноманітності життєдіяльності

Учасники гуртка. вивчають зовнішню та внутрішню будову риб, промислові види риб, іхтіоценози водойм України, походження та систематику, місця існування, способи живлення, розмноження, руху та міграцій, внутрішньовидові та міжвидові взаємовідносини риб, а також вивчали цікаві факти з життя риб.

Робота у гуртку дозволяє студентам набути компетенцій та краще опанувати навичок фахової підготовки для ОС «Бакалавр» дисципліна «Іхтіологія» та ОС «Магістр» дисципліна «Промислова іхтіологія».

Гурток дозволяє сформувати розуміння студентами їх фаху та правильно обрати у подальшому магістерські програми для наступного етапу освітнього процесу.

За рішенням відбіркової комісії гурток кафедри гідробіології та іхтіології «Іхтіологічний» (староста Бойко Юрій), представляв від факультету тваринництва та водних біоресурсів у ІІ етапі Фестивалю для участі у визначенні кращих студентських наукових гуртків НУБіП України у 2019 р.

УVІІІ «Фестивалі студентської науки-2019» гурток «Іхтіологічний» зайняв І місце.

 

 

 

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook