Студентський науковий гурток "Декоративні гідробіоресурси"

Керівник гуртка: ст. викладач:
Климковецький Антон Анатолійович

кандидат сільськогосподарських наук

 

 Керівник гуртка: Халтурин Максим Борисович

                           старший викладач

 

 

У наш час існує суттєва потреба у висококваліфікованих спеціалістах за напрямом декоративні гідробіоресурси (акваріумісти, пратераріумісти, тераріумісти), тому кожен, хто займається у гуртку, може знайти своє місце у житті та у суспільній діяльності. Сукупність необхідних знань та вмінь забезпечують не тільки  навчальні програми, а й практичне відпрацювання навичок з різних аспектів та технік оволодіння цими знаннями.

За останні роки різко зросла популярність акваріумістики, зокрема в Україні. Декоративні аквасистеми з'являються у більшості торгівельних та розважальних центрів, не кажучи вже про спеціалізовані заклади (зоопарки, акваріуми, музеї). Дані системи імітують природні біотопи існування риб та інших декоративних гідробіонтів зі штучно створеними умовами.

Гурток створений з метою як найбільш широкого залучення студентів до практичної роботи з організації і оформлення штучних аквасистем декоративного спрямування.


Аудиторні заняття гуртка проходять на базі НЛ «Декоративних гідробіоресурсів» у 1 навчальному корпусі НУБіП України, ауд. 3 та 2б

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook