Екскурсія на виробництво: ТОВ "Бровафарма" відкрило двері для магістрів-ветеринарів

4 грудня 2017, 15:30

4 грудня магістри-гуртківці кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи за супроводу доцента Ситніка Віталія Анатолійовича та асистента Жуковського Максима Олеговича відвідали ТОВ "Бровафарма". Дане підприємство є одним з найбільших в Україні виробників засобів для захисту тварин. Працюючи на українському ринку з 1992 року, підприємство придбало репутацію надійного виробника і постачальника якісних ветеринарних препаратів.

Окріб виробництва засобів захисту для тварин ТОВ "Бровафарма" займається також науково-дослідною роботою, створючи хіміотерапевтичні ветеринарні препарати різних груп, проводить навчання фахівців ветеринарних лабораторій, клінік та спеціалізованих господарств новітнім методам діагностики хвороб тварин та особливостей застосування сучасних хіміотерапевтичних засобів.

Екскурсію підприємством провів директор з виробництва Колодінський Андрій Юрійович. Він розказав про особливості організації виробництва ветеринарних препаратів в Україні, зокрема, про досить складні процеси закупівлі сировини, матеріалів, обліку, планування виробництва та збуту продукції.

В ході візиту студентам була проведена презентація виробничих та складських площ і потужностей. Магістри ознайомились з виробничим циклом у новому цеху рідких стерильних препаратів.

Був представлений процес приготування стерильного напівфабрикату (реакторне відділення), а також фасування препарату на сучасному високотехнологічному обладнанні швейцарської фірми Rommelag за принципом bottlepack. Магістрам-гуртківцям продемонстрували, яким чином на виробництві дотримуються суворих міжнародних вимог якості GMP.

Максим Жуковський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook