Кафедра аграрного консалтингу і туризму – учасник ІІІ міжнародної конференції «Let's do it!»

2 грудня 2017 року

 

      1-го грудня у Київській міській державній адміністрації відбулося відкриття ІІІ міжнародної конференції «Міжнародна культура чистоти і правильне поводження з відходами», спрямованої на залучення молоді до суспільно значущої діяльності «Let's do it!» країн Східного партнерства. З-поміж 200 громадських та екологічних активістів з України, Грузії, Азербайджану, Узбекистану, Молдови, Монголії, Таджикистану, Киргизстану, Казахстану, Вірменії, Туркменістану, Білорусі та гостей з інших країн Європи, а також експертів-екологів, лідерів учнівських і студентських самоврядувань, представників різних некомерційних організацій з України, участь у конференції взяли також викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму ННІ післядипломної освіти.

     Основна мета учасників конференції – обмін досвідом і обговорення стратегічного плану дій «Let's do it!» щодо боротьби з несанкціонованими звалищами в країнах – учасницях і підготовка всесвітнього прибирання 15 вересня 2018 року.

     Конференцію відкрили заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема, президент ОО «Let's do it!» Юлія Мархель, начальник департаменту екомережі та природно-заповідного фонду Мінекології і природних ресурсів України Віктор Клід, депутат Київської міської ради, голова ГО «Соціальна спарведливість» Алла Шлапак, директор Київського молодіжного центру Анна Куценко та заслужена артистка України Наталка Карпа.

     Програма конференції передбачала такі заходи: ярмарок міжнародних ініціатив, презентація World Cleanup Day, загальна презентація дня прибирання країн Східного партнерства, презентацію екологічної ситуації та поведінки з відходами в країнах-учасницях, кращі регіональні практики і панельні дискусії.

     Отже, участь у конференції дала можливість долучитися до важливих інноваційних напрямів суспільно значущої діяльності молоді, яка поширилась вже у 150 країнах світу та встановити нові контакти.

Олена Локутова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook