НА ПОВНИХ ВІТРИЛАХ ЗА НОВИМ КУРСОМ – ПОПЕРЕДУ СЕСІЯ

29 листопада 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 315

 

 

29 листопада 2017 р. о 15:00 згідно розпорядження ректора НУБіП України та графіку проведення зборів із завідувачами кафедр та НПП на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшло засідання НПП факультету.

  

Засідання відкрила проф. Лариса Баль-Прилипко презентацією друкованого видання доповіді ректора Станіслава Ніколаєнка «Новий курс університету».

 

Декан підкреслила, що факультет має багато досягнень і здобутків, але Лариса Вацлавівна зупинилась на недоліках, зауваживши не достатній рівень забезпечення підручниками саме студентів ОКР «Магістр», низькі показники у атестації ЕНК по факультету. Завідувачам кафедр проф. Юрію Сухенку, доцентам Олександру Савченку та Владиславу Сухенку поставлене завдання активізувати роботу у цьому напрямку і доповісти стан та шляхи виходу до кінця календарного року.

Наступним питанням було наближення зимової екзаменаційної сесії 2017-2018 н. р. Для зменшення втрат контингенту студентів на факультеті обговорили питання організованого проведення: відпрацювання пропущених лабораторних, практичних і лекційних занять; здачі модульних контрольних робіт; прийняття заліків, курсових робіт та проектів; екзаменаційної сесії; недопущення нестатутних відносин; обов’язкове соціологічне опитування всіх студентів після сесії.

Обговорили також хід підготовки до проведення «Дня відкритих дверей» на факультеті. Заступник декана доц. Наталія Слободянюк коротко проінформувала про необхідність своєчасної подачі річних звітів. Також торкнулись питань рейтингу, та його ретельної перевірки на кафедра і недопущення приписування або невірного розподілення балів між співавторами, плагіату тощо.

Підсумовуючи засідання декан наголосила про відповідальність за взяті на себе обов’язки, викладачам кафедри та виконання індивідуальних планів роботи, вчасно виплачену заробітну плату, а на останок, щоб закінчити на позитивні ноті вручила Дипломи Академії наук вищої освіти за найкращі монографію, підручник і навчальний посібник.

 

 

Владислав Сухенко,

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook