Дійти до фіналу – значить уже бути переможцем!

30 листопада 2017, 11:00

28 листопада 2017 року продовжились змагання з волейболу серед чоловічих команд за програмою Спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року. Головними суддею та секретарем турніру є викладачі кафедри фізичного виховання: Вишневський Микола Олександрович та Магльований Дмитро Володимирович.

Цього разу волейбольну збірну команду факультету ветеринарної медицини представляли студенти Цимбалістий Володимир, Шевченко Віктор, Постовик Сергій, Макаренко Влад, Іщак Володимир, Косенко В’ячеслав, Долженчук Іван.

Після перемог над збірними командами економічного факультету та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, агробіологічного факультету наші хлопці у півфіналі змагань помірялися силами із суперниками з механіко-технологічного факультету.

 

У підсумку команда факультету ветеринарної медицини з рахунком 2:0 здолала опонентів та пройшла у фінал змагань, де зустрілася із командою ННІ лісового і садово-паркового господарства.

 

Фінальна гра виявилася насиченою яскравими подачами, ефектиними блоками, цікавими розіграшами м'яча. Підтвердження цьому – кількадесят вболівальників з обох сторін, які щосили намагалися підтримати своїх гравців різними кричалками.

Підсумок дуелі: 2:1. Перемога за суперниками. Проте, дійти до фіналу – значить уже бути переможцем! Наші хлопці молодці, не зважаючи на результат фінального поєдинку.


Із впевненістю можна сказати, що кожен вболівальник нашої збірної та всі, хто підтримував наших хлопців, отримав естетичне задоволення від гри  вцілому та кожного її гравця зокрема.

Деканат 


 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook