На кафедрі ТАБЕС відбувся розгляд магістерських робіт студентів механіко-технологічного факультету та факультету конструювання та дизайну

22 листопада 2017 року
ауд. 362 навч. корп. №11

 22 листопада 2017 року відбувся розгляд магістерських робіт студентів механіко-технологічного факультету та факультету конструювання та дизайну, які виконано на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем.

Доповідачі – магістри другого року навчання  – представили присутнім свої здобутки наукових досліджень. Це магістри механіко-технологічного факультету Колісник Олександр, Крижній Сергій, Білоусько Анатолій та Кучерявий Віталій, та факультету конструювання та дизайну - Остапенко Катерина, Талько Юрій, Лісовенко Олександр, Тарахкало Максим.
 
 
 
 
Присутні викладачі поставили слушні питання та висловили зауваження, зорієнтувавши магістрів на  недоліки в доповідях та презентаціях. Також зазначено позитивні сторони магістерських робіт.
 
Члени комісії звернули увагу студентів на певні недоліки у роботах та порадили як їх усунути, а також відмітили сильні сторони проектів. Тож на протязі невеликого часу (до захисту залишилось менше місяця) студентам необхідно покращити свої доповіді щоб достойно вийти на захист магістерської роботи.
 
Доц. Лавріненко О.Т.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook