ЕКСКУРСІЯ НА ЗЕМЛЕВПОРЯДНЕ ПІДПРИЄМТСВО

16 листопада 2017, 10:58
    Земля є найбільшим суспільним багатством як вмістилище природних ресурсів виробництва й життєзабезпечення, також як просторова база людського розвитку. Оцінка землі виступає важливим економічним показником в існуванні земельних відносин нашої держави.
    Задля розвитку і зацікавленості інтересів студентства, нашою кафедрою було проведено екскурсію для магістрів першого року навчання магістерської програми «Оцінка землі та нерухомого майна» на чолі з доцентами кафедри Бавровською Н.М. та Тихенко О.В. до ТОВ «Лідер Плюс».
    «Лідер Плюс» - це команда досвідчених та дипломованих землевпорядників, геодезистів, юристів, оцінювачів, ґрунтознавців, економістів, фахівців з технічної інвентаризації майна. Компанія працює понад 10 років на ринку надання консалтингових, землевпорядних та оціночних послуг.
    Студентам висвітлили всі практичні аспекти землевпорядних робіт, зокрема про експертну та нормативну грошову оцінку земельних ділянок. Наочно показали, як має виглядати документація із землеустрою та з чого вона складається, розповіли де можна взяти дані для проведення грошової оцінки земельних ділянок і що на неї впливає.
    
 
     Загалом, студенти залишились задоволеними від екскурсії, дізнались багато нового у сфері оцінки землі та отримали гарні знання та практику.
 
Магістр 1 року навчання

Зінченко А.Ю.

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook