Команда агробіологічного факультету - фіналісти кубку ректора з футболу

14 листопада 2017 року

Завершилися змагання на Кубок ректора НУБіП України з футболу, в яких взяли участь команди, що зайняли місця з 1 по 6 в Спартакіаді студентів з міні-футболу. Гравці були розподілені на дві підгрупи. У фінальну частину змагань пройшли команди: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, механіко-технологічного факультету, факультету аграрного менеджменту і агробіологічного факультету.

 

    

 

 

    Перша гра була з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, наші хлопці спокійно і впевнено отримали перемогу. Наступними були факультетут тваринництва і водних біоресурсів, вигравши яких команда вийшла у фінал, де зустрілись з факультетом аграрного менеджменту. За короткий проміжок часу (близько місяця) це вже другий фінал за участі цих команд. Нагадаємо вам, що 24 жовтня 2017 р. відбувся фінальний матч спартакіади студентів з міні-футболу між командами агробіологів і менеджерів. Тоді перемогу святкували футболісти агробіологічного факультету з рахунком 5:3, які стали Чемпіонами спартакіади з міні-футболу.

Наші хлопці гідно змагалися і показали дійсно професійну гру, про що відмітив головний тренер нашого університету з футболу - Віктор Яічник.  За його словами гравці команд-фіналістів грали на дуже високому технічному рівні, а окремі з них претендують на місця у збірній  «Любомир» НУБіП України. Команда агробіологічного факультету в запеклій боротьбі зайняла почесне ІІ місце.

Вболівальники всю гру підтримували командний дух і вірили в свою команду до кінця! Трибуни не замовкали ні на хвилину! Надзвичайна атмосфера панувала на цій грі! Окрема подяка всім факультетам, які нас підтримували! І хоч нам не вистачило зовсім трішки, ми не засмучуємось. Віримо, що у наступному році перемога за нами, адже у нас найкраща команда!!!

На грі були присутні ректор Станіслав Ніколаєнко та проректор Сергій Кваша, які привітали хлопців, вручили грамоту та солодкий подарунок.

 

  Діана Максимчук,

 оргкомітет студорганізації агробіологічного факультету

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook