Засідання вченої ради факультету №4 від 16.11.2017р. об 13.00 год. в читальній залі 4 начального корпусу

10 листопада 2017 року
читальна зала 4 начального корпусу


Порядок денний:

 

 

1. Про результати проведення студентської науково-практичної інтернет-конференції «Сучасний стан і перспективи розвитку захисту рослин, біотехнологій та екології в Україні», присвяченої 120-річчу університету 30 жовтня-1 листопада, та загально-університетської постерної конференції в рамках підготовки магістерських робіт 2-го року навчання 8 листопада (доповідають проф.. Чайка В.М., проф. Патика М.В., проф.. Крючкова Л.О., доц.. Бабич А.Г., доц. Лікар Я.О.).

 

2.Навчально-методичне забезпечення курсів дисциплін, що читаються на базі відокремлених підрозділів університету, а саме: «Ніжинський агротехнічний коледж», «Бережанський агротехнічний інститут», «Боярський коледж екології і природних ресурсів», «Нємішаївський агротехнічний коледж», «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової», «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», «Мукачівський аграрний коледж». Профорієнтаційна робота НПП, яка проводиться на базі вищезгаданих відокремлених підрозділів (доповідають завідувачі кафедр: проф. Патика М.В., проф. Чайка В.М., проф. Крючкова Л.О., доц. Бабич А.Г., доц. Лікар Я.О.).

 

3.Про результати виконаної роботи щодо моніторингу стану лабораторій кафедр і сучасного забезпечення приладами та обладнанням для практичної підготовки студентів (доповідають завідувачі кафедр, та члени комісії).

 

4.Про залучення абітурієнтів до підготовчих курсів та виконання профорієнтаційної роботи з врахування нових правил прийому до ВНЗ (доповідають заступники декана).

 

5.Різне

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook