Телепередача «Сніданок з 1+1» разом з НУБіП України – на варті охорони здоров'я українців!

8 листопада 2017 року
«Сніданок з 1+1»

Актуальна телепередача «Сніданок з 1+1» разом з деканом факультету харчових технологій НУБіП України професором Баль-Прилипко Л.В. 8.11.2017 р. в прямому ефірі – рекомендує «Як правильно вибирати, споживати та зберігати соління: огірки, помідори, квашену капусту, мочені яблука»

Для перегляду натиснути на фото

Основні важливі питання:

  • Як вибрати соління: солоні огірки, помідори, квашену капусту, мочені яблука... які є в асортименті магазинів? Вимоги до якості і безпечності овочів та розсолу?
  • Основна важлива інформація для споживача – про харчові добавки, штучні консерванти, барвники - ?
  • За якими ознаками можна визначити, що соління купувати не варто? Як зберігати потрібно дану продукцію?
  • Про харчову користь та чи зберігаються поживні речовини, вітаміни під час зберігання?
  • Чи правда, що засолені (квашені) овочі більш корисні ніж консервовані?
  • І чи можна вживати засолені овочі всім чи є протипоказання?

 

Владислав Сухенко
завідувач кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook