Члени СНДДК «HoReCa & Tourism SPACE» підготували роботи на всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт


Члени СНДДК «HoReCa & Tourism SPACE»відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 р. № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році» підготували наукові роботи на всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт.

Мета проведення конкурсу є сприяння реалізації здібностей обдарованих студентів, стимулювання їх до творчого самовдосконалення, розкриття та використання наукового потенціалу.

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

п/п

ПІБ студента

Науковий керівник

Назва роботи

Спеціальність

1.

Нечепоренко

Анастасія

Олександрівна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Бізнес-проект лікувально-оздоровчого комплексу «Bad Burnas»

Готельно-ресторанна справа

2.

Нестеренко

Ольга

Анатоліївна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Проект альпготелю у м. Яремче»

3.

Цуканова

Анастасія

Олександрівна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Розробка ронцепції розвитку арт-готелю

4.

Гвоздік

Анастасія

Григоріївна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Соціальна адаптація людей з особливими потребами засобами рекреації і туризму

Туризм

5.

Брик

Діана

Вікторівна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Впровадження концепції логістики в систему управління підприємством

Логістика

6.

Хоменко

Ольга

Миколаївна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Управління розвитком спортивно-оздоровчого туризму

Управління спортивно-оздоровчою діяльністю

7.

Гвоздік

Анастасія

Григоріївна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Інноваційний підхід до системи управління якістю послуг на підприємствах сервісу

Менеджмент

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science»

1

Дубінська

Ганна

Олегівна

д.е.н., проф.

Левицька І.В.

Phd, Malgorzata Bogusz

Conceptual approach to motivation and stimulation of enterprise personnel

Економіка і управління


Отже, як бачимо представлені наукові роботи оригінальні та актуальні.

Кращі роботи були відібрані комісією з членів кафедри і рекомендовані до участі у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей і спеціальностей у 2021-2022 навчальному році.

Бажаємо гуртківцям, чиї роботи відібрані до участі у 2 турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт нових творчих звершень і перемог!

Інна Левицька,
керівник СНДДК «HoReCa & Tourism SPACE»