Розпочали роботу постійно діючі консультаційно-підготовчі курси

31 жовтня 2017 року

     Університет відкрив двері для слухачів постійно діючих консультаційно-підготовчих курсів. Цього року на них прийшло близько 70 слухачів. Заняття із восьми предметів проводитимуть висококваліфіковані викладачі університету щосуботи та щонеділі до кінця квітня 2018 року.

     Традиційно найбільш чисельними стали групи з української мови та літератури. Заради отримання гарних результатів уже третій рік поспіль із слухачами працює кандидат педагогічних наук, учитель-методист, відмінник освіти України Тетяна Чумак.

  

     Великим набором цього року відзначилися групи з біології та хімії. Це й не дивно, адже третина слухачів відділення планує навчатися в НУБіП за спеціальністю «Ветеринарна медицина» та іншими, які вимагають гарного знання біології. Хімію також викладає досвідчений викладач – доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, кандидат хімічних наук Русланом Лавриком.

     Оскільки список спеціальностей, на які при вступі необхідно здавати англійську мову, розширено третина слухачів обрали для вивчення саме цей предмет. А оскільки вимоги до знань англійської мови у цьому році підвищено, старший викладач кафедри романо-германських мов і перекладу Олена Соловйова навчатиме майбутніх абітурієнтів не тільки читати і говорити англійською, але й сприймати мову на слух.

  

      Для викладання на постійно-діючих консультаційно-підготовчих курсах задіяні і викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Так, перше заняття з математики провів доцент кафедри вищої та прикладної математики, кандидат фізико-математичних наук Сергій Шостак. Надалі до викладання цього складного предмету будуть долучатися й інші викладачі кафедри.

    Знання фізики у наступному році необхідні будуть для вступників десяти спеціальностей нашого університету. Підготуватися їм допомагає доцент кафедри фізики, кандидат фізико-математичних наук Ярослав Гуменюк, який активно застосовує для навчання інформаційні та дистанційні технології.

     Також на курсах слухачі опановують історію України та географію разом із викладачами Наталією Кравченко та Валентиною Яковлевою.

    Бажаємо успіхів слухачам і натхнення їхнім викладачам! Навчання на підготовчих курсах НУБіП України – це великий крок на шляху до мрії стати студентами нашого університету!

Оксана Багацька,
завідувач підготовчого віділення

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook