Стажування студентів за програмою APOLLO 2018

31 жовтня 2017 року

 (за підтримки Міністерства захисту прав споживачів, харчування та сільського господарства Федеральної землі Бранденбург (Німеччина))

 
Запрошуються студенти для проходження стажування у 2018 році.
Тривалість практики – 4 місяці, яка включає в себе:
  • Cемінар (2 тижні) з практичною та теоретичною підготовкою, курс на навчально-дослідницькому сільськогосподарському підприємстві. Теоретична та практична підготовка по свинарству, молочному скотарству, м’ясному скотарству, вівчарству, курс в агротехнічній школі підвищення кваліфікації фермерів, теоретична та практична підготовка по раціональному використанню сільськогосподарської техніки.
  • Виробнича практика (3,5 місяці) на відібраних сільськогосподарських підприємствах, розподіл по особистим інтересам та відповідно до спеціалізації практикантів на сімейних фермах, які спеціалізуються по рослинництву та тваринництву. В ході практики студенти мають змогу вивчити структуру та організацію німецького сімейного с/г підприємства, набути практичний досвід роботи і нові теоретичні знання, удосконалити знання німецької мови, познайомитися з культурою країни.
  • Два спеціалізовані семінари по 2 дні, переробка та реалізація сільськогосподарської продукції, виробництво сільськогосподарської техніки.
  • Написання звіту, отримання сертифікатів та характеристик від фермерів.

Вимоги до кандидатів:

 
1. Бути студентом денної форми навчання не випускного курсу;
2. Базове знання німецької (англійської) мови;
3. Практичний досвід роботи в обраній галузі;
4. Наявність водійського посвідчення;
5. Від 18 до 30 років.

Програма є безкоштовна для студентів!!!

 

Звертатись: 10 корп. 227 каб.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook