Проведення навчальної практики з дисципліни «Гігієна харчових продуктів»



Під час проходження навчання онлайн, студенти мали змогу ознайомитись з навчальним відеоматеріалом, щодо особливості роботи сучасних молочних комплексів, технологічного процесу отримання молока коров’ячого, а також ознайомились з основними етапами виробництва консервованих м’ясних виробів.

Закріпили пройдений теоретичний матеріал у сфері безпечності харчових продуктів, показники безпечності та якості молока та ознайомились з роботою державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку. Під час дистанційної навчальної практики, також проводились відеоконференції (Zoom) та консультації за допомогою додатку для обміну повідомленнями (Telegram).

Загалом, враховуючі військовий стан в Україні та проблеми з інтернет-з’єднанням, можна впевнено сказати, що студенти розуміють важливість навчання, навіть у такий важкий час та намагаються вчасно виконувати свою роботу.
Юлія Гриб,
асистент кафедри ветеринарної гігієни
ім. проф. А.К. Скороходька