20 років Херсонському земляцтву зустріли в НУБіП

29 жовтня 2017 року

      27 жовтня 2017 року до Національного університету біоресурсів і природокористування України завітала велика делегація з Херсонщини. Очолив її голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, разом з ним до Києва прибули керівники районів, голови райрад, відомі підприємці та представники південного краю. А зустрілися вони, аби обговорити нагальні проблеми і перспективи розвитку Херсонщини та відзначити 20-річчя земляцтва.

     НУБіП привітно зустрів делегацію, а ректор Станіслав Ніколаєнко коротко розповів про основні здобутки нашого вишу. Серед них широка міжнародна співпраця, потужні наукові досягнення і якісний навчальний процес. Ми маємо відмінну матеріально-технічну, навчальну базу і готуємо фахівців на найсучаснішу обладнанні, зазначив ректор. Але, як говориться, краще один раз побачити, ніж кілька разів почути, тож делегація вирушила на коротку екскурсію, під час якої учасники ознайомилися з лабораторією фітовірусології та біотехнології, Алеєю слави, Ботанічним садом, музеєм лісових звірів і птахів, а також відновленим після пожежі навчальним корпусом №3.

 

 

     Урочисті збори з нагоди 20-річчя міжнародної громадської організації «Земляцтво Херсонщини» відкрив її президент Микола Рожко, який подякував університету й ректору за прийом і підтримку та запевнив у подальшій плідній співпраці. Потому учасники зібрання перейшли до обговорення окреслених вище питань.

 

 

 

Валентин Обрамбальський


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook