Партнери в аграрному інноваційному бізнесі: виїзне заняття магістрів спеціальності «Управління інноваційною діяльністю»

26 жовтня 2017, 13:50

       Для сприяння розвитку інноваційного середовища в агропромисловому виробництві і для створення якомога більшої кількості стартап-проектів магістри-менеджери (спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю») відвідали Українську лабораторію якості та безпеки продукції АПК.

     Заступник директора з науково-організаційної роботи В’ячеслав Данчук представив презентацію на тему «Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК – ваш надійний партнер у бізнесі», у якій охарактеризував основні етапи створення лабораторії та її напрями діяльності. Та розповів про унікальність лабораторії: її працівники можуть виконувати понад 500 видів різноманітних досліджень у найрізноманітніших напрямах і дають змогу провести аналіз рослинної та тваринної продукції від початкових стадій її отримання до готового продукту, який потрапляє на стіл.
     Співдоповідач – завідувач науково-організаційного відділу навчально-методичної роботи Олена Волосянко – дала ґрунтовні відповіді на питання, що стосувалися ГМО та розповіла про якість води, способи та методи її очищення.

     Студенти відвідали відділи лабораторії, де дізналися про застосування інноваційних технологій в дослідженнях різних типів продуктів аграрної сфери. Зокрема, науково-дослідні відділи молекулярно-біологічних досліджень, екобіомоніторингу та моделювання процесів в АПК, молекулярно-біологічних досліджень, моніторингу якості продукції АПК, моніторингу ґрунтів та агроресурсів, біотестування, науково-організаційний відділ експертної діяльності і науково-дослідний сектор спектральних досліджень.

     Виїзне заняття проходило активно, питань виявилося дуже багато, оскільки саме управління інноваційними процесами дослідження якості і безпеки продукції, які здійснює і впроваджує лабораторія, дають поштовх до подальшого пізнання майбутньої професії слухачів.

     Висловлюємо вдячність за сприяння в організації виїзного заняття директору УЛЯБП АПК НУБіП Валерію Ушкалову.

Ольга Витвицька,
завідувач кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності 
Оксана Теслюк,
магістр спеціальності «Управління інноваційною діяльністю»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook