На факультеті проведені перші online-лекції з Міжкафедральною навчальною лабораторією на базі ВП НУБіП України "Мукачівський аграрний коледж"

25 жовтня 2017 року

Незважаючи на відстань, завдяки сучасним інформаційним технологіям, в жовтні 2017 року у приміщенні 6 навчальному корпусі були проведені перші онлайн-лекції викладачами юридичного факультету з Міжкафедральною навчальною лабораторією на базі ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж».

Викладач завжди обирає найактуальні теми лекцій, які він може вкласти в ті години, які передбачені навчальним планом. Це звичайно не чарівна пігулка, завдяки якій  викладач вкладе студентам  у голову річний курс. А насамперед «вектор» розвитку студентів; це «кістяк» на який варто спиратися; це «лакмус», який допоможе розділяти чорне й біле, і сформувати свою думку, і отримати знання для подальшого розвитку студента.

 

Крім того, формат онлайн-лекцій може бути надзвичайно ефективно використаний не лише для саморозвитку зацікавлених в цьому студентів, але спілкування в форматі запитання-відповіді між викладачем і студентами.

Наталія Поліно,

асистент кафедри цивільного та господарського права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook