Куліда М.А. провела профорієнтацію серед учнів 11 класу Димерської ЗОШ I-III ступенів №1

23 жовтня 2017 року

Доцент кафедри хірургії ім. акад. І.О. Поваженка ФВМ НУБіП України Куліда Марія Анатоліївна 17 жовтня 2017 року провела профорієнтаційну роботу у Димерській загальноосвітній школі I-III ступенів №1 Київської області щодо вступу у 2018 році на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина».

Керівництво навчального закладу разом з учнями 11класу із задоволенням провели таку зустріч. У зустрічі прийняли участь учні випускного 11 класу у кількості 26 осіб.
Куліда М.А. представила презентацію про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини, ознайомила учнів з правилами прийому до НУБіП України і роз’яснила усі положення вступу, і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина» у відповідності до вимог нової редакції «Закону України про вищу освіту».

Під час свого виступу доц. Куліда М.А. особливий акцент зробила на перевагах навчання в НУБіП України, а також на складові у підготовці фахівців спеціальності «Ветеринарна медицина».
Перш за все, це кадровий потенціал (професорсько-викладацький склад), який на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України найпотужніший у порівнянні з іншими факультетами ветеринарної медицини України і налічує 32 професори (6 академіків та членів-кореспондентів НАН та НААН України), більше 50 доцентів.
Друге, це навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та практична підготовка, яка на факультеті ветеринарної медицини на досить високому рівні. Викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України є авторами більшості підручників, посібників та монографій, які видаються під грифом Міністерства освіти і науки України. В структурі університету є чотири навчально-дослідні господарства, де студенти проходять практичну підготовку. Можливість стажування та проходження практичної підготовки за кордоном також надається.
Третє, це культурно-виховна та спортивно-масова робота, яка в НУБіП України та факультеті ветеринарної медицини на найвищому рівні. Студенти факультету ветеринарної медицини постійно займають перші та призові місця у спортивних змаганнях та творчих конкурсах (Краса НУБіП України, «Голосіївська весна» тощо).

Асист. Климчук В.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook