Студенти факультету ветеринарної медицини вирушили у навколосвітню подорож за 80 хвилин

21 жовтня 2017, 12:10

Подорож світом – дуже актуальна тема, зокрема щодо того, як успіти швидко, бюджетно та цікаво відвідати багато країн. Студентська організація факультету ветеринарної медицини за підтримки деканату разом зі студентами першого курсу змогли надати таку можливість усім гостям свята «Дебют першокурсника – 2017».
Всі студенти, викладачі, гості, які йшли повз навчальну аудиторію № 412 і чули, як лунає сміх, гучна музика та відбуваються репетиції драйвових танців зрозуміли про що я. Якщо ви вже придбали щасливий квиток і зайшли в аудиторію, то потрапили на відкритий урок з географії. Представником з «Міністерства освіти і науки НУБіП України»  був проректор з навчальної і виховної роботи – Кваша Сергій Миколайович, який прийшов з перевіркою. Ну що ж: три, два, один – урок розпочато. Цілий клас вельмишановних «студентів» зібрався у якості членів журі для оцінювання кожної групи. Серед них: декан факультету – Цвiлiховський Микола Iванович, заступники декана – Деркач Сергій Степанович, Жук Юрій Васильович та Данілов Василь Бенедиктович, директор НДІ Здоров'я тварин – Засєкін Дмитро Адамович, голова студентської організації факультету – Кирилов Кирил, голова профбюро – Федоренко Олександр та голова культурного-масового сектору – Саморай Марія.

   
Завданням для кожної групи було підготувати відео-візитівку, театральну постановку, танцювальний номер та музичну композицію.
Методом жеребкування для кожної групи була обрана країна, тож усі глядачі подорожували сонячними долинами Грузії, вуличками ароматної кави  Франції, запальної та рідної України, модерної Німеччини, гарячої та мафіозної Італії, технічного Китаю, культурними досягненнями Індії, Сполученими Штатами, Латинською Америкою та туманною і загадковою Великобританією.
Наші групи великі молодці, адже за місяць підготувати такі креативні номери та встигати відвідувати пари – дорогого коштує. Вісімдесят хвилин пролетіло як одна, все відбувалося настільки швидко та цікаво, що ми не встигали спостерігати за тим, як міняється картинка і країна.

Іноді складалося враження, що на факультет ветеринарної медицини поступають не лише лікарі, а і танцюристи, музиканти та артисти оригінального жанру, які можуть скласти достойну конкуренцію випускникам університету ім. Карпенко-Карого та Національного університету культури та мистецтв.

 


Але, нажаль, конкурс є конкурс, і переможці мають зайняти свої почесні місця. Цього роки улюбленцями публіки та членів журі стали групи під номерами 7, які представляли Індію – ІІІ місце, драйвова група №3 – Італія, ІІ місце та шалена група № 9 – чарівний Китай, яка своїм виступом «розірвала» увесь зал та посіла І місце.
Вітаємо переможців та дякуємо організаторам та таке свято! До нових зустрічей!

Дарина Ходій
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook