Закінчився цикл лабораторно-практичних робіт з випробування паливної апаратури і двигунів внутрішнього згоряння

20 жовтня 2017 року
Навчально-наукова лабораторія тракторів і автомобілів (відділення випробування паливної апаратури і ДВЗ)

20 жовтня 2017 року закінчився цикл лабораторно-практичних робіт у студентів ОС "Бакалавр" механіко-технологічного факультету і факультету конструювання та дизайну з випробування ПНВТ і ДВЗ. У процесі виконання цих лабораторних робіт студенти набували навичок перевірки параметрів, випробування і регулювання форсунок, паливних насосів високого тиску, а також зняття характеристик паливних насосів і двигунів внутрішнього згоряння. На основі отриманих вихідних даних студенти навчились розраховувати основні параметри автотракторних двигунів та будувати регуляторні, швидкісні, навантажувальні і регулювальні характеристики, а також характеристики умовних механічних втрат і холостого ходу.

Рівень засвоєння знань студентів визначався в процесі захисту звітів з лабораторних робіт. А також за результатами вивчення матеріалу 1-го змістового модуля на наступному тижні планується провести тестування з використанням ПК і відповідного програмного забезпечення, розробленого викладачами кафедри.

У студентів ОС "Магістр" нової спеціальності 274 - "Автомобільний транспорт" лабораторні роботи триватимуть до закінчення 1-го семестру, бо перелік лабораторних робіт в них значно ширший, а рівень деталізації робіт вищий.

Доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем, канд. техн. наук, доцент Бешун О.А.

 

 

Визначення зовнішньої регуляторної характеристики ПНВТ ЛСТН-49010Б (виконуюсть студенти 3-ї групи 3 курсу (с.т.н.) факультету конструювання та дизайну) www.youtube.com/watch (відео)

Зняття регуляторної характеристики дизеля Д-240 (виконуюсть студенти 3-ї групи 3 курсу (с.т.н.) факультету конструювання та дизайну)
www.youtube.com/watch (відео)


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook