БРЕЙН-РИНГ ЯК ОДНА З НЕТРАДИЦІЙНИХ ФОРМ НАВЧАННЯ ЦИВІЛЬНОГО ПРОЦЕСУ

20 жовтня 2017, 13:02

2 жовтня 2017 року на юридичному факультеті розпочався «Тиждень правових знань». Його початком стало проведення брейн-рингу.

Суть даного заходу полягала у визначенні рівня знань студентів 4 курсу із дисципліни «Цивільний процес України», викладання якої забезпечують доцент кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. Гаєвець Марина Василівна та асистент кафедри Терешко Аліна Русланівна. Захід проводився у формі гри, де  дві команди гравців одночасно відповідають на одне і те ж питання, причому команда, що першою правильно відповіла позбавляє суперника можливості відповісти на це ж питання.

Заняття пройшло надзвичайно цікаво! Студенти розділилися на дві команди: «Академіки» та «Феміда». Колективно вирішували процесуальні задачі, відповідали на різні теоретичні питання, відгадували які «докази» знаходяться у чорній скрині, і що показують капітани у грі «Юридичний крокодил».

Варто відзначити, що студенти мають не тільки командний дух, а і чудовий рівень знань! Доказом цього були чіткі, юридично правильно сформульовані відповіді.

Проведення даного заходу стало цікавою і пізнавальною пригодою для студентів та викладачів. То ж, до нових зустрічей…

Марина Гаєвець,

доцент кафедри цивільного та гссподарського права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook