Студентів та випускників Вінниччини запросили до навчання на факультеті ветеринарної медицини

18 жовтня 2017 року

17 жовтня 2017 року на Вінниччині у місті Тульчині співробітниками кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька були проведені профорієнтаційні заходи щодо вступу випускників Тульчинського коледжу ветеринарної медицини БНАУ та учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів №1 та №2 на факультет ветеринарної медицини НУБіП України. Профорієнтаційні заходи проведені доцентом Соломоном В.В. та аспірантом кафедри Олійником В.І., що є уродженцями цього історичного міста.


Дякуємо за підтримку у проведенні профорієнтаційних заходів директорам загальноосвітніх шкіл І–ІІІ ст. №1 та № 2 Третяку Ігорю Григоровичу та Плотицькому Марату Аркадійовичу.

Також було висвітлено інформацію про факультет ветеринарної медицини та нову спеціальність 212 у навчально-виховному комплексі загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 3 – гімназії імені О.С. Пушкіна м. Тульчина. Директор гімназії Швець Василь Іванович прийняв інформаційний матеріал і пообіцяв, що в найближчий час доведе до випускників 11 класу інформацію щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

В. Поляковський


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook