Відбулося чергове засідання кафедри ТАБЕС

11 жовтня 2017, 15:38
ауд. 340 навч. корп. 11 НУБіП України
 11 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем НУБіП України.
 
 Серед низки важливих питань, які обговорювалися на засіданні, провідною темою стало питання про профорієнтаційну роботу навчально-наукових працівників та обслуговуючого персоналу кафедри. Співробітники активно висловили своє бачення в подальшій роботі з залучення потенційних абітурієнтів для навчання на механіко-технологічному факультеті. По-перше: це використання в поширенні інформації про факультет соціальних мереж інтернету, дієвість яких на даний час є найефективнішим способом поширення інформації. По-друге: використання друкованих засобів масової інформації, яке дасть змогу інформувати населення віддалених районів, в яких є ще проблеми з інтернет-зв’язком. По-третє: це використання особистих зв’язків з випускниками факультету минулих років - які були дипломниками кафедри. Адже більшість випускників кафедри – це успішні люди, які на даний час працюють у провідних компаніях аграрного спрямування.
 
 Співробітники кафедри з великою зацікавленістю задали низку питань про відрядження професора Голуба Г.А. та доцента Маруса О.А. до Чехії на наукову конференцію та доцента Сєрої К.М. про її стажування в Японії. За браком часу та великою інформацією колективом кафедри вирішено провести найближчим часом окремий семінар з заслуховування докладних звітів згаданих викладачів кафедри.
 
 Наступним питанням була рекомендація кафедри до друку монографії доцента Бешуна О.А. та к.т.н. Топчія С.І. Наукова робота написана на тему регулювання потужності ДВЗ шляхом дроселювання свіжого заряду впускним клапаном. Відкритим голосуванням одноголосно підтримано авторів.
 
 Також на засіданні завідувачем кафедри проф. Голубом Г.А. було наголошено на те що не всі співробітники ввіреної йому кафедри активно беруть участь у громадському житті факультету та університету. Отже прийнято рішення більш широко інформувати колег про культурно-мистецькі заходи, які відбуваються в університеті та відвідування котрих є невід’ємною складовою культурного зростання кожного члена кафедри. Наголошено на неухильних обов’язках кураторів груп постійно проводити просвітницько-виховні заходи з студентами НУБіП України.
 
 
Потім було розглянуто низку поточних питань кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем.
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook