Зустріч студентів-міжнародників з Послом Азербайджанської Республіки в Україні

11 жовтня 2017 року
11-го жовтня 2017 р. в ауд. 15 1-го навчального корпусу НУБіП відбулась планова зустріч студентів-міжнародників та викладацького складу кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП із Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні у 2001–2010 рр., доктором філософії, професором Київського славістичного університету, відомим громадським діячем Алієвим Талятом Мусаїб Оглу
 
Посол розповів про власний шлях у дипломатію, стан Українсько-Азербайджанських відносин, основні напрями й завдання зовнішньої політики Республіки Азербайджан сьогодення, цікаві й незвичайні випадки своєї діяльності в якості Посла. 
Виступ Амбасадора викликав неабиякий інтерес студентської молоді та викладачів кафедри, в результаті чого виступаючому довелось відповісти на численні питання слухачів. 
 
Склавши подяку гостеві за цікаву й корисну розмову завідувач кафедри, проф. Білан С.О. висловив надію й сподівання, що таке взаємокорисне спілкування буде продовжено в інтересах обох сторін й ще не одного разу відбуватимуться подібні зустрічі на різноманітну тематику сучасної світової політики і місце в цих процесах України та Азербайджану.
 
Сергій Асатуров
доцент кафедри історії і політології
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook