Квест з дисципліни «Основи римського права»

4 жовтня 2017 року

Людина грає тільки тоді, коли вона

у повному розумінні слова людина,

 і вона буває по-справжньому людиною

лише тоді, коли грає.

(Шиллер)

 

3 жовтня 2017 року в рамках проведення тижня правових знань на юридичному факультеті кафедрою цивільного та господарського права було проведено захід ««Free zоne».», серед проведених заходів був і квест з дисципліни «Основи римського права», в якому прийняли участь студенти 2 курсу.

Умовами конкурсу було скласти слово на латинській мові з букв, які по одній знаходились на різних локаціях, але тільки після вірної відповіді на задане запитання студенти могли отримати букву.

Переможцем може бути та команда, яка збере всі букви і складе слово першими. Локації були в різних місцях, як в 6 корпусі, так і за його межами. Студенти дуже активно і з великим задоволенням перебігали від однієї локації до іншої і, що дуже було приємно швидко, і дружньо відповідали на не прості запитання.

 

Важливим в таких іграх є те, що знання змінюють свою традиційну роль. Щоденне здобуття знань стає для студентів буденним заняттям, а в іграх знання – важливим інструментом розв’язання проблем, бо вони асоціюються з успіхом у житті, а успіх – це перемога.

Квест приваблює студентів новизною форми та можливістю виявити себе. Працюючи разом, щоб швидше і вірно відповісти, учасники перетворюються з гравців команди на справжніх друзів.

Переможцями гри стали студенти 2 курсу 3 групи, які на долі секунд обіграли студентів 2 курсу 1 групи.

 

 

Наталія Поліно,

асистент кафедри цивільного та господарського права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook