Члени гуртка «Дорадник» слухачі лекції науковців Університету штату Айова «Особливості агроконсалтингу в США» (7.09.2017 р.)

7 вересня 2017, 19:18
НУБіП України

    7 вересня 2017 року члени гуртка "Дорадник" зустрілися із професором Дугласом Кенеллі та фахівцем з міжнародних програм Джоді Корнел Університету штату Айова, США.

 

 Діалог розпочала завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу Тетяна Кальна-Дубінюк, яка стажувалась в цьому американському виші з екстеншн (дорадництво) за програмою Фулбрайта. Вона представила поважних гостей, які й познайомили учасників з інноваційними програмами Айовського університету, його сільськогосподарського коледжу – одного із самих потужних в США.

Джоді Корнел розповів про свої давні стосунки з нашим університетом, коли у 1994 році він ще студентом вперше приїхав в Україну і з того часу не перестає захоплюватись успіхами нашого університету. Цікавою була його інформація про особливості навчання іноземних студентів в Айовському університеті, для яких однією із важливих умов є знання англійської мови.

Лекція виявилася дуже цікавою, насиченою, що призвело до дискусії. Слухачі отримали цінну інформацію щодо розвитку аграрного консалтингу в США і мали можливість порівняти його розвиток в Україні. 
 

Ірина Кудінова, 
керівник гуртка «Дорадник»


 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook