Вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні

19 вересня 2017, 9:06

На виконання листа Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації від 7.09.2017 р. «Щодо вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні», співробітниками кафедри історії і політології НУБіП України були заплановані та проведені інформаційні, навчально-виховні заходи, спрямовані на поширення інформації про штучні голоди 1921-1923 та 1946-1947 років в Україні, вшанування пам’яті їх жертв, а також сприяння вивченню історії України, вихованню у студентської молоді патріотизму та толерантності.

Доцентами кафедри історії і політології Ісаковою Н.П. та Хвіст В.О. під час лекцій та семінарських  занять проведено бесіди пам’яті «Голодомори в Україні: 1921–1923, 1946–1947 - злочини проти народу» з переглядом відео фрагменту «Пісня пам’яті жертв голодоморів в Україні». Студентській аудиторії  з використанням технічних засобів унаочнення було презентовано відеофільми «Голодомор. Україна. ХХ століття» та «Голод. Моторошний фільм про трагедію українського народу». 

Активну участь у заходах брали студенти перших курсів економічного факультету (англомовні групи), факультету інформаційних технологій, ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Студенти також відвідали Національний музей «Меморіал жертв Голодомору». 
 
Наталія Ісакова,
Вікторія Хвіст
доценти кафедри історії і політології
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook