Мешканці гуртожитку № 6 визначилися із старостами поверхів

28 вересня 2017 року

27 вересня в читальному залі гуртожитку №6 відбулися вибори старост поверхів гуртожитку.
На виборах були присутні заступник завідувача гуртожитку № 6 Масалович Ю.С., вихователь гуртожитку від факультету ветеринарної медицини Мазур В.М., вихователі гуртожитку від гуманітарно-педагогічного факультету Поліщук О.С. та Христюк С.Б.
Зацікавлених долею поверху було чимало. Студенти, мешканці поверхів, активно брали участь у діалозі з адміністрацією гуртожитку, яку представляв заступник завідувача гуртожитку Ю.С. Масалович.  Питання стосувалися в першу чергу покращення умов проживання у гуртожитку. Також заступник завідувача гуртожитку нагадав мешканцям про економію електроенергії, води, газу, наголосив, що гуртожиток – це рідний дім для кожного з пристніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.


На 2 поверсі було два кандидати на посаду старости: студент 1 курсу факультету ветеринарної медицини А. Царук , який проживає у кімнаті 235, та  студент 1 курсу скороченого терміну навчання факультету ветеринарної медицини, мешканець кімнати № 234, Д. Болбачан.  Кандидати представили себе та свої плани на рік, відповіли на запитання присутніх. Більшістю голосів присутніх старостою поверху було обрано Андрія Царука.
На 3 поверсі була подана одна кандидатура – діючої старости поверху, студентки 3 курсу факультету ветеринарної медицини А. Карпенко, яка вже два роки поспіль очолює цю посаду. Дівчата одноголосно обрали Анастасію Карпенко на посаду старости втретє.


На 4 поверсі також була подана одна кандидатура – діючої старости поверху М. Миколаєнко – студентки 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету,  яка очолювала цю посаду з минулому навчального року. Марину Миколаєнко було обрано на цю посаду одноголосно.
На 5 поверсі було подано дві кандидатури: студентки 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету А. Муляр та студентки 2 курсу того ж  факультету О. Свіщо. Дівчата розповіли про себе, свої плани щодо покращення стану поверху та відповили на питання мешканців. Більшістю голосів присутніх старостою поверху було обрано Аліну Муляр.
Вітаємо новообраних старост поверхів гуртожитку №6 та бажаємо їм сил, впевненості і терпіння, а також підтримки мешканців ввірених їм поверхів!
 

Вихователь гуртожитку від ФВМ
Тарас Савчук


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook