ПРЕДСТАВНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ - УЧАСНИКИ НАУКОВИХ ПІКНІКІВ

29 вересня 2017, 11:20

У суботу 23 вересня парк імені Т.Г. Шевченка вже вшосте перетворився на лабораторію під відкритим небом.
Причиною цьому стали Наукові пікніки, що відбуваються по всій країні з 2013 року і покликані популяризувати науку. Свято пройшло за підтримки Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Шевченківського району м. Києва, Київського молодіжного центру та компанії Дніпролаб. Метою ж проекту є популяризація науки серед молоді: дітей, школярів, студентів, молодих батьків. Учасниками цьогорічного фестивалю у Києві стали Clever Kids, творча лабораторія "5 НАУК", комп’ютерна Академія "ШАГ", Інститут біохімії імені О.В. Паладіна НАНУ, Brain&Heart, НМУ ім. О.О.Богомольця, Інститут зоології НАН України та інші представники і волонтери. Вже традиційно до участі у святі науки долучились викладачі і студенти факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Так, асистент кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка факультету ветеринарної медицини Мельник Олексій Олегович представив експонати музею кафедри, що виготовлені за унікальним методом пластинації.

Експозицію кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, що включала різноманітних комах і кліщів, які є переносниками збудників багатьох інфекційних та інвазійних хвороб тварин, а також гельмінтів, які паразитують у різних органах і тканинах організму тварин та людини, представляли доцент Семенко Олена Валентинівна і студентка ОС «Магістр» Поладова Оксана.

Окрім того, учасники свята науки мали можливість поділитись з усіма бажаючими своїми напрацюваннями і запросити до музеїв факультету.

Чекаємо на наступний захід з популяризації науки!

Марина Галат, доцент кафедри
паразитології та тропічної ветеринарії


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook