Першокурсники-маркетологи на телебаченні

20 вересня 2017, 0:00
Перший національний телеканал

     За сприяння керівництва університету та деканату факультету аграрного менеджменту, а також в рамках культурно-масової роботи студенти першого курсу відвідали один із провідних телевізійних каналів нашої країни «Перший національний». 20 вересня маркетологи-першокурсники разом із куратором Четверик Оленою Вікторівною та іншими студентами факультету взяли активну участь у зйомках проекту «Фольк-music».
     "Фольк-music" – це пошук та відродження українського музичного етносу, автентичних мелодій та народних пісень різних регіонів України. А ще – це популяризація автентичної музики, насамперед серед молоді. Адже сучасні аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя.
У кожному випуску перед глядачами UΛ:Перший постають як професійні, так і аматорські колективи з різних куточків нашої країни. А зіркові учасники програми нерідко представляють на розсуд аудиторії власні варіації відомих музичних творів, або й оригінальні пісні з домішками українського автентичного стилю. "Фольк-music" – це програма для всіх поколінь!

 

  

 

 

Олена Четверик 
наставник першого курсу напряму підготовки "Маркетинг"

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook