Поетичними стежками душі: в університеті пройшов творчий вечір Олега Криворота

21 вересня 2017 року

Минув вже майже рік після творчого звіту старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота. І ось сьогодні він зібрав шанувальників поезії знову – на презентацію своєї п’ятої збірки віршів «Поетичними стежками душі…», яку присвятив народженню сина Артемія.

     Як говорить сам автор, поезія — дзеркало життя, душі, настрою.. І кожна його поезія у цій збірці — це не просто набір рядків, які римуються, а своя маленька історія, яка відображає настрій, роздуми, мрії. Можливо, тому кожен глядач у залі знайшов у них щось своє.

     Минулого разу Олег Криворот пообіцяв розширити формат зустрічі і дотримав слова. Цього року участь у ній взяли виконавці пісень на його вірші. Так, у виконанні студентів економічного факультету Валентина Жуля і Світлани Гараган прозвучали світові хіти (але на його слова), а доцент кафедри обліку та оподаткування Світлана Макода поставила прекрасну танцювальну композицію під декламування поезії Олега. І, звісно, фінал вечора від творчої майстерні "Single soul": пронизливий виступ викладачів кафедри культурології Ірини Войтюк та Любові Шкварун на найактуальнішу для нашої країни тему - боротьби людських почуттів у драмі життя, ворожнечі і примирення, ненависті і любові, добра і зла.

  

  

    З вітальними словами до поета звернулися проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, декан економічного факультету Анатолій Діброва, завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга. Прийшли привітати Олега і колеги з поетичного клубу «Поетичні частування».

  

  

     Весь вечір у залі панувала тепла і творча атмосфера, частинку якої у вигляді збірки віршів Олега Криворота з його автографом кожен зміг взяти з собою. Тож до нових зустрічей!

Ірина Білоус 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook