Звітно-виборча конференція студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету

19 вересня 2017 року

14 вересня 2017 року відбулася звітно-виборча конференція студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету.

У конференції взяли участь делегати від колективів студентів усіх спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету, актив Студентської ради, заступники декана Рудик Я.М. та Савицька І.М. та начальник відділу виховної роботи та студентських справ Довгань К.А.

На початку конференції заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Рудик Я.М виступив з вітальним словом, у якому наголосив на важливості демократичних процесів в університеті та на факультеті, на ролі, яка відведена студентству в житті суспільства.

Савченко Валентин відзвітував за виконану роботу за 2016-2017 н.р., відзначивши суттєве покращення якості роботи студентів, зростання кількості проведених заходів та проектів, підвищення їх рівня. Він зазначив, що більшість зі студентів стали активними учасниками студентського життя на факультеті та в університеті. Студентська організація приділяє велику увагу суспільно важливим питанням, виражає свою активну політичну і громадську позицію, що є дуже важливим у наш час. Приємно, що наш факультет другий рік поспіль займає призові місця на "Пісенних баталіях" в НУБіП України та на "Голосіївській весні", а на загальноуніверситетському конкурсі на кращу інтелектуальну групу академічна група Філ-16001б посіла 3 місце!

Наступним етапом конференції було заслуховування та обговорення програми кандидата на посаду голови студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Савченка Валентина. Він наголосив на тому, що рішення, які торкаються інтересів студентства, мають прийматися колегіально, з обов’язковим урахуванням думок та пропозицій студентів. Для цього при студентській організації факультету потрібно створити комісію зі звернень студентів. Велику увагу у своїй програмі Валентин приділив планам щодо проведення різноманітних заходів на факультеті, поділився власним досвідом після навчання у Польщі, співпраці з благодійними організаціями щодо допомоги дітям-сиротам.
Делегати одноголосно підтримали кандидатуру Савченка Валентина на посаду голови Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету.

Далі, зі звітною доповіддю виступила голова студентської профспілкової організації Федосова Вікторія. В роботі профкому, зазначила Вікторія, значна увага приділяється пошуку нових форм поліпшення діяльності комісій, формування у студентів навиків організаційної керівної роботи. Вона зазначила, що процес оновлення форм і методів роботи не завжди йде гладко, бо не всі члени студентської профспілкової організації вносять частку своєї праці для того, щоб покращити умови навчання, відпочинку та оздоровлення студентів, активно беруть участь у заходах. Тому необхідно, щоб члени студентської профспілки постійно були в курсі того, які питання і як виконуються профспілковими органами. Для втілення цієї ідеї необхідно чітко розмежувати обов’язки кожної комісії та контролювати роботу кожної комісії.

У рамках конференції відбулися вибори голови студентської профспілкової організації. За результатами відкритого голосування на посаду голови профспілкової спілки студентів гуманітарно-педагогічного факультету одноголосно була обрана студентка 3 курсу спеціальності "Філологія" Закатей Юлія.

Наприкінці конференції були розглянуті такі питання: обрання лічильної комісії на вибори голови Студентської організації університету та голів студентських організацій факультетів; участь студентів гуманітарно-педагогічного факультету у виборах 21 вересня голови Студентської організації університету та голови студентської організацій гуманітарно-педагогічного факультету; участь студентів гуманітарно-педагогічного факультету у "Студентській республіці".

Бажаємо представникам студентських активів плідної праці та натхнення у роботі, а Савченку Валентину – перемоги на виборах!


Закатей Юлія,
студентка 3 курсу
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook